Články

Konzultace k horoskopu, výklad karet realizuji po dohodě předem též komunikací po telefonu nebo online přes internet. Působení energií na dálku: harmonizace prostoru, kde bydlíte nebo pracujete, energetické čištění traumatických situací, energetické posilování organismu a další ....

Reiki používá univerzální energii, která je stará jako lidstvo a je součástí každého člověka od narození. Reiki překonala staletí i tisíciletí. Byla používána v Indii, Egyptě, Atlantidě a Tibetu.

Když se podíváte na váš život, vidíte, jak je ten pocit klidu v mysli a ve vašem životě křehký. Jak je křehká stabilita. Čím víc rozumíte tomu, co děláte, čím víc rozumíte tomu, jak žijete váš život, tím víc se vaše pochopení stává hlubším, mysl klidnější, otevřená a propojená s hlasem srdce. (Buddhismus)

Čím více budeme Saturna ve své mysli chápat jako určitý prvek lidského nitra, tím méně jej budeme mylně považovat za signifikátora zátěže nebo frustrací. (Elman Bacher, Hlubinná astrologie)

"Uranská vibrace je radostí revolty člověka proti věcem v něm samém, které bránily uskutečnění pravého společenství, je to radost z alchymistického cvičení, díky kterému jsou nánosy a zábrany uvolněny v oktávách širšího projevení se; je to radost z veškerého vykoupení - "přesáhnutí všech hrobů"." Elman Bacher

Symbol vypovídá jen tolik, kolik ten, kdo jej vnímá, je schopen pojmout, a je tedy vždycky nový - zrcadlí nejhlubší stránky skutečnosti, které vzdorují všem jiným prostředkům vědomého lidského poznání.